If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Когато трябваше да монтираме моите, възникна вариант "подлагане". Не става, защото тогава капачката не фара не може да се затвори, нито скобите да се закрепят както трябва. Свалянето на фара е брутална хамалогия от друга страна и не е препоръчително. Описаната от мен процедура е най-добра, правихме и снимки, но е изключително трудоемко и нервоконсумиращо. Но има ли мерак, както и верен приятел със златни ръце до теб, всичко става.
ще видим сега ми казаха за някакви по къси крушки ако става с тях ще си спестя доста нерви и време пък и на другите ще им е от полза. дано да станат моля се с 2 ръце
[quote="търтей"]енчо ти четеш ли кво съм ти писал [/qu
ок сега видях. кво да направя бе човек така съм се побъркал за тия ксенони че незнам къде се намирам
[quote="търтей"]енчо ти четеш ли кво съм ти писал [/qu
ок сега видях. кво да направя бе човек така съм се побъркал за тия ксенони че незнам къде се намирам
Аз пък да ви кажа сложил съм два ксенона моите и на Неокил крушките идваха много малко по дълги може би около 1-2 мм след много потене и чудене сложих крушката като гледах през фара закопчах и взеха че станаха и на колегата и неговите така и светят нямат проблеми.
аз съм с ксенон сега. Крушките май опират и докато загреят (около 1 мин.) премигват много. Веднъж загреят ли си светят много хубаво де. Сега мисля да търся по-къси крушки.
Peugeot 607 2.7 HDI 204 hp
EX: Alfa Romeo 156 1.8 TS 144 hp ГИ
EX: Alfa Romeo 146 1.6 Boxer
аз съм с ксенон сега. Крушките май опират и докато загреят (около 1 мин.) премигват много. Веднъж загреят ли си светят много хубаво де. Сега мисля да търся по-къси крушки.
това не е щото опират [/quote:ej642pnm]
А от какво може да е? Може ли да е от баластите? По принцип това са ми старите баласти и бяха за Н1 8000К а сега съм с крушки Н7 6000К.
Peugeot 607 2.7 HDI 204 hp
EX: Alfa Romeo 156 1.8 TS 144 hp ГИ
EX: Alfa Romeo 146 1.6 Boxer
Comment